The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Bruce Springsteen представя и документален филм
Bruce Springsteen представя и документален филм
Снимка: facebook
Bruce Springsteen представя и документален филм Петък, 16.10.2020 г., 16:09 ч. Той ще излезе едновременно с новия му албум “Letter to You”

Излезе трейлър на “Bruce Springsteen’s Letter to You”. Видеото обещава филм, който освен поглед “зад кулисите” на записите за предстоящия му албум с E Street Band, ще предложи и донякъде неофициално продължение на “Springsteen on Broadway” с много разсъждения зад кадър от музиканта за музиката и братството. 

“По средата съм на един 45-годишен разговор с тези мъже и жени, които са около мен”, казва Springsteen за E Street Band, които се присъединяват към него в домашното му звукозаписно студио в Ню Джърси за подготовката на новите песни. 

“Започнах да свиря на китара, защото търсех някого, с когото да си общувам. И след всичкото това време продължавам да усещам нуждата да говоря с вас”, обръща се към зрителите певецът. 

“Годините свирене заедно са ни направили много ефективни в студиото. Идеите хвърчат в стаята. Объркването понякога властва. И след това изведнъж, динамит”, продължава Springsteen, докато на екрана се пресичат кадри от звукозаписните сесии на двете песни от албума, които бяха представени до момента, “Letters to You” и “Ghosts”. 

Режисьор на филма е Thom Zimny, човекът, който стои зад повечето подобни продукции на Springsteen през последните години, включително “Springsteen on Broadway” и “Western Stars”. 

“Bruce Springsteen’s Letter to You” ще бъде достъпен в платформата Apple TV Plus от 23-и октомври едновременно с премиерата на албума “Letters to You”. 

Коментари