The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Bryan Adams ще пее на голям концерт в Германия
Bryan Adams ще пее на голям концерт в Германия
Снимка: instagram
Bryan Adams ще пее на голям концерт в Германия Неделя, 09.08.2020 г., 11:02 ч. Здравните власти дадоха зелена светлина на шоуто, въпреки здравната криза

Bryan Adams ще участва в концерт в Германия въпреки продължаващата пандемия.

Канадският музикант ще бъде хедлайнер на специално шоу на 4-и септември под мотото "Give Live A Chance" в Дюселдорф в подкрепа на музиката на живо.

Adams сподели новината в Instagram: “Бях поканен да свиря на първия голям концерт в Германия при спазване на социална дистанция... Ще пея акустично - само аз, без бенд".

Bryan Adams издава нов албум

Въпреки че обстановката по света във връзка с коронакризата се влошава и подобни събития на живо вече почти няма, здравните власти в Дюселдорф са дали зелена светлина за провеждането на концерта. В Германия големите шоута са забранени поне до октомври, но все пак има изключения, ако организаторите спазват строги мерки за безопасност.

В случая с "Give Live A Chance" броят на публиката е ограничен до 12 000 души, които ще сядат на 1.5 м разстояние на стадиона и ще трябва да носят маски през цялото време. Алкохолът е абсолютно забранен на територията на събитието.

Вчера стана ясно, че Видео музикалните награди на MTV тази година ще се проведат на открито, а не в зала, каквото беше намерението, а причината отново са мерките за предпазване от зараза. Вместо в центъра "Барклис" шоуто ще има няколко локации на открито в околностите на Ню Йорк. Церемонията е на 30-и август.

Коментари