The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
"Бухнал пудинг" за Дженифър Гарнър и Джейсън Бейтман
Снимка: twitter/Harvard
"Бухнал пудинг" за Дженифър Гарнър и Джейсън Бейтман Неделя, 09.01.2022 г., 09:58 ч. Отличието се дава всяка година на изпълнители с траен и впечатляващ принос към шоубизнеса

Дженифър Гарнър бе обявена за носителка на наградата "Бухнал пудинг" за жена на годината, връчвана от театралната студентска трупа на Харвардския университет.

Отличието се дава всяка година на изпълнители с траен и впечатляващ принос към шоубизнеса от най-старата студентска театрална трупа в САЩ, основана през 1795 г.

Дженифър Гарнър е почетена не само за успешната си актьорска кариера, но и за дейността си на филантроп и предприемач. Тя е част от организацията "Спасете децата" и активно работи за популяризирането ѝ и за събирането на повече средства. Гарнър е съосновател на компанията за биохрани "Once Upon a Farm", чиято цел е да предостави на подрастващите най-висококачествена храна, отглеждана по устойчиви методи.

Сред носителките на наградата "Бухнал пудинг" за жена на годината, която се присъжда от 1951 г., са Хелън Мирън, Марион Котияр, Клеър Дейнс, Джулиан Мур, Ан Хатауей, Холи Бери, Катрин Хепбърн. Миналата година тя беше присъдена на Вайола Дейвис.

В края на декември актьорът Джейсън Бейтман беше обявен за носител на наградата "Бухнал пудинг" за мъж на годината. Заедно с Дженифър Гарнър участват във филма "Джуно" (2007 г.).

Коментари