Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Бурни аплодисменти за "Рокетмен" в Кан
Бурни аплодисменти за
Бурни аплодисменти за "Рокетмен" в Кан Петък, 17.05.2019 г., 08:50 ч. Междувременно беше представена нова песен в изпълнение на Elton John и Taron Egerton

Филмът на Dexter Fletcher “Рокетмен” беше показан предпремиерно на кинофесивала в Кан. След прожекцията положителните реакции заляха социалните мрежи.

7066714.jpg

7066650.jpg

 

В биографичната лента, описвана от създателите като “нецензуриран разказ за ранните години от кариерата на сър Elton John”, в ролята на музикалната легенда влиза младият актьор Taron Egerton, а сред другите звезди в екипа са Bryce Dallas Howard, Richard Madden и Jamie Bell.

7066856.jpg

7066822.jpg

 

Egerton и John присъстваха на премиерата в Кан и получиха бурни аплодисменти от зрителите след финала на филма. Критиците вече коментират, че лентата и актьорската игра на Egerton са претенденти за филмовия награден сезон.

7066658.jpg

Междувременно беше представена и нова песен, записана специално за саундтрака на лентата. Elton John и Taron Egerton си партнират в позитивен и ритмичен дует със заглавие “(I’m Gonna) Love Me Again”. Той е създаден от сър John съвместно с неговия дългогодишен текстописец Bernie Taupin.

В началото на месеца беше представена и заглавната песен “Rocket Man” в изпълнение на Egerton.

Целият саундтрак “Rocketman: Music From the Motion Picture” излиза на пазара на 24-и май. В него ще чуем вечните хитове на Elton John преработени в нови варианти за филма от продуцента и композитор Giles Martin. Сред песните са “Saturday Night’s Alright for Fighting”, “I Want Love”, “Crocodile Rock”, “Tiny Dancer” и “Your Song”.

Продукцията за пътя на сър Elton John към славата излиза по кината на 31-и май. 

Коментари