Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Българска следа в най-скъпата имотна сделка в Бевърли Хилс
Българска следа в най-скъпата имотна сделка в Бевърли Хилс
Българска следа в най-скъпата имотна сделка в Бевърли Хилс Вторник, 23.04.2019 г., 08:52 ч. Сумата от близо 35 милиона долара, платена за имота, е най-високата от началото на годината

Българин изглежда е купувач на най-скъпото имение в Бевърли Хилс, което скоро се продаде за 34 620 000 долара. Кой всъщност е купил мястото остава непотвърдено. Досега следите сочат към българина Христо Йорданов Христов, човек, който или е известен български търговец на оръжие, или носи същото име, пише сп. „Варайъти“.

Според изданието тайната около името на купувачите на скъпи имоти е „мътна река“, но за щастие „тази секретност е мимолетна и идентичността на купувача в крайна сметка“ става обществено достояние.

Самият имот е построен от бившия израелски военен, превърнал се в успешен предприемач Гала Ашер съвместно със собствениците на имота, очевидно един друг успешен предприемач от Далас в бизнеса с очила на име Дъг Барнс и съпругата му Моли.

Имението, защото имотът наистина може да бъде квалифициран като такова, е завършен през 2014 г. и първоначалната продажна цена беше 55 милиона долара, така че Христов - или който и да го е купил - е сключил изгодна сделка, коментират от списанието.

Къщите на Ашер обикновено са с квадратна структура, с монолитни вътрешни пространства, съвременни облицовки и стотици вградени светлини. Тази не е по-различна. Но има и екстри като ослепителният 20-метров компютризиран водопад. Има 7 обширни спални - три на първия етаж, останалите на горния, и един „глезещ“ обитателите основен апартамент с площ 300 кв. М.

Други детайли, които позволяват на собствениците на имота да прекарват добре времето си, са изящна изба и конферентна зала. Имотът разполага и с голям заден двор с басейн. Пръстен от палмови дървета, обграждащ парцела, спомага за уединението, а имотът също е ограден и затворен. Има и още една екстра - къщата е на пет минути пеша от хотел „Бевърли хилс“.

Къщата можете да разгледате тук.

снимка: Variety

Коментари