Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
"Цар Лъв" продължава да властва над бокс-офиса
"Цар Лъв" продължава да властва над бокс-офиса Вторник, 30.07.2019 г., 11:20 ч. Лъвчето Симба се пребори за интереса на зрителите въпреки силната конкуренция на "Имало едно време в Холивуд"

"Цар Лъв" и този уикенд запази първото място в бокс-офис класацията на Северна Америка въпреки силния дебют на новия филм на Куентин Тарантино "Имало едно време в Холивуд".

Филмът за приключенията на лъвчето Симба е събрал 75,5 милиона долара приходи през уикенда и общо 350 милиона долара от излизането си по екраните преди две седмици.

"Имало едно време в Холивуд" е на второ място, като е донесъл 40,4 милиона долара през уикенда. В кариерата на Тарантино това е филмът му с най-силен дебют в бокс-офиса. Действието в "Имало едно време в Холивуд" се развива през 1969 г. Леонардо ди Каприо и Брад Пит са в образите на известен актьор и неговия дубльор. "Имало едно в време в Холивуд" получи ласкави отзиви от критиката.

На трето място е "Спайдър-мен: Далеч от дома" - 12,2 милиона долара приходи през уикенда и близо 345 милиона долара от появата си по екраните преди месец.

Коментари