The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Celine Dion отмени концерти заради мускулни спазми
Celine Dion отмени концерти заради мускулни спазми
Снимка: facebook
Celine Dion отмени концерти заради мускулни спазми Неделя, 16.01.2022 г., 06:58 ч. Европейските дати от турнето на звездата засега остават без промяна

Канадската поп звезда Celine Dion отмени насрочени концерти от турнето си в Северна Америка заради здравословни проблеми.

Певицата съобщи лошата новина в социалните мрежи.

“Наистина се надявах, че досега ще съм оправила, но предполагам, че просто трябва да бъда търпелива и да спазвам режима, който лекарите ми предписват”, пише тя.

В съобщението си певицата обяснява, че възстановяването ѝ продължава, а лекарите са ѝ препоръчали да отмени предварително планираните си концерти, които трябваше да се проведат от 9-и март до 22-и април. Феновете, които са закупили билети, ще могат да получат парите си обратно. 

През октомври звездата пренасрочи изявите си в Лас Вегас заради "тежки и непрестанни мускулни спазми".

Концертите в Европа като част от световното турне на Celine Dion по повод последния ѝ албум “Courage” все още не са отменени. Първият е насрочен за 25-и май.

Преди това Celine Dion отмени всички концерти от 5-и до 20 ноември 2021 г. и от 19-и януари до 5 февруари 2022 г.

През 2004 г., след като продаде повече от 175 милиона албума по целия свят, Celine Dion получи диамантената награда на World Music Awards, с което стана най-успешната певица на всички времена.

 

Коментари