Черната вдовица e бременна

Scarlett Johansson очаква скоро първото си дете от Colin Jost

07 юли 2021
social
Снимка от БТА

Scarlett Johansson e бременна. Номинараната за "Оскар" актриса очаква първото си дете от съпруга си Colin Jost, съобщава изданието Page Six, като се позовава на свои източници.

Според информацията терминът на кинозвездата наближава и двамата с комика са много развълнувани.

Слухове за бременността на 36-годишната Johansson се появиха миналия месец, след като тя пропусна няколко събития, свързани с предстоящата премиера на филма на Marvel "Черната вдовица". Това беше много изненадващо по ред причини - прожекциите на лентата се очакват с огромно нетърпение от феновете на супергероийските продукции, а бяха отлагани многократно заради пандемията, освен това, актрисата освен, че изпълнява главната роля във филма е също изпълнителен продуцент.

Scarlett все пак имаше някои изяви за промоция на "Черната вдовица". Тя обаче се включваше на живо през приложението Zoom, включително в шоуто на Jimmy Fallon на 21-и юни, и тялото ѝ не попадаше в кадър.

Актрисата отсъстваше и от специалната прожекция на "Черната вдовица" в Хамптънс в петък, където беше нейният колега от филма David Harbour.

Събития за "Черната вдовица" вече се проведоха в Ню Йорк, Лос Анджелис и Лондон, но Scarlett Johansson не присъства на нито едно от тях, което също е много необичайно, предвид факта, че тя изпълнява главната роля.

Florence Pugh, която играе ролята на сестра на Наташа Романоф, участва активно в промоциите на филма и беше на червения килим за премиерата в Лондон на 29-и юни.

Scarlett Johansson и Colin Jost са двойка от 2017 г. Двамата се ожениха тайно през октомври 2020 г. Бебето им ще бъде второ дете за актрисата, която има 6-годишна дъщеря от бившия си съпруг Romain Dauriac.

Засега няма официално потвърждение на новината за бременността на Scarlett.

Новини