Chris Hemsworth получи специален подарък за рождения си ден

Актьорът стана на 38 години в сряда

12 август 2021
social
Снимка от instagram

Chris Hemsworth получи много специален подарък за рождения си ден. Звездата от филмите на Marvel стана на 38 години в сряда и отпразнува повода със сладка изненада, поднесена от децата му.

В Instagram Hemsworth сподели снимки на домашния готварски шедьовър, направен от наследниците му - тематична торта със сърфист, който се носи по вълните на океана, а за разкош са добавени цветни захарни пръчици и свещи.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

"Благодаря за пожеланията!", написа актьорът към веселите кадри, в които се виждат 9-годишната му дъщеря India, 7-годишните близнаци Sasha и Tristan, и съпругата му Elsa Pataky. "Прекарах епичен ден със семейството и успях да унищожа 75% от тази страхотна торта, направена от децата ми, преди да се превърна в една огромна захарна топка от радост. Обичам ви! Наздраве".

Pataky също уважи празника на половинката си с поредица снимки в акаунта си в Instagram, които показват още забавни моменти от съвместния им живот. "Честит рожден ден на най-любимия ми съпруг. ? Ти си всичко за мен. За още много години смях и щастие", написа актрисата.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential)

Новини