Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Christina Aguilera с нова оригинална песен към "Мулан"
Christina Aguilera с нова оригинална песен към
Снимка: instagram
Christina Aguilera с нова оригинална песен към "Мулан" Понеделник, 09.03.2020 г., 10:05 ч. Певицата влезе в класациите в началото на музикалната си кариера с песента "Reflection" от анимацията от 1998 г.

Christina Aguilera се завърна към годините си в Disney с “Loyal Brave True”, първата нова песен от игралната версия на анимацията “Мулан”. Певицата, която като дете беше сред членовете на популярния тогава "Клуб на Мики Маус", за първи път попадна в класациите през 1998-а, когато едва на 16 години записа песента “Reflection” от известната анимация за момичето воин от Китай.

“Филмът “Мулан” и песента “Reflection” съвпаднаха по време с първия ми звукозаписен договор”, каза Aguilera в изявление. “Невероятно е да се завърна към този страхотен филм, пълен със сила и значение, и това значение издържа теста на времето - то е да бъдеш вярна на себе си, да бъдеш себе си и да учиш останалите как да бъдат смели. Новата ми песен “Loyal Brave True” представя деликатния баланс между уязвимост и сила”, допълва звездата.

Изпълнителката с мощен глас съобщи, че е записала и нова версия на “Reflection” за игралната версия на “Мулан”, който се очаква в кината на 27-и март. Въпреки мерките по света срещу разпространението на коронавируса, които включват отлагане на премиери на филми и затваряне на киносалони, засега екипът на “Мулан” се придържа към графика си.

Коментари