Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Ciara и Russell Wilson обявиха пола на бебето си
Ciara и Russell Wilson обявиха пола на бебето си
Снимка: facebook
Ciara и Russell Wilson обявиха пола на бебето си Сряда, 15.04.2020 г., 16:25 ч. Певицата и съпругът й разкриха новината с кофети и цветен дим

Ciara и Russell Wilson разкриха пола на бебето, което очакват, със забавно видео в социалните мрежи. 

"Време за разкриване на пола! @Ciara Принц или Принцеса???", написа играчът от Националната футболна лига Wilson към клипчето в Twitter. В него двойката е в огромния си двор заедно с 5-годишния Future (синът на певицата от рапъра Future) и сестричката му, 2-годишната Sienna (първото дете на Ciara и настоящия й съпруг).

След кратка дискусия между членовете на семейството за това кой какво бебе предпочита, Ciara и Russell изстрелват конфети, а изпуснатият дим е в син цвят, с което размислите приключват - следващото дете на щастливото семейство ще бъде момче. Клипчето завършва с триумфалния танц на доволната R&B певица. 

Ciara обяви през януари, че е бременна за трети път със снимка по бански, направена по време на ваканцията й на красив остров. 

Певицата и съпругът й бяха сред първите знаменитости, които направиха дарение, за да помогнат на нуждаещите се по време на пандемията от коронавируса в САЩ. Двамата предоставиха 1 милион порции храна на хранителни банки в Сиатъл.

 

Коментари