Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Coldplay няма да правят турне засега, за да не вредят на природата
Coldplay няма да правят турне засега, за да не вредят на природата
Снимка: БГНЕС
Coldplay няма да правят турне засега, за да не вредят на природата Четвъртък, 21.11.2019 г., 12:18 ч. Групата декларира, че следващата им концертна обиколка ще бъде максимално екологична

Британската група Coldplay обяви, че няма да прави турне, с което да промотира новия си албум, защото по този начин ще вредят на природата.

"Ще помислим как турнето ни може да повлияе положително на околната среда. Всички трябва да помислим как точно да свършим работата си най-добре“, коментира фронтменът на бандата Chris Martin. 

В момента британската банда се намира в столицата на Йордания Аман, където ще изнесе два концерта. Те ще бъдат стриймвани на живо в YouTube, като единият ще бъде по изгрев слънце, а другият – по залез. Концепцията за изпълненията е огледална на двете части на новия им албум “Everyday Life”. 

„Следващото ни турне ще бъде възможно най-добрата еко версия. Ще бъдем много разочаровани, ако отделим каквито и да било вредни емисии“, допълва Martin. 

На 25-и ноември групата ще има само още един концерт в Природонаучния музей на Лондон, като всички приходи ще бъдат дарени за опазване на природата.

Коментари