Courteney Cox работи в сувенирен магазин в свободното си време

Актрисата обслужва касата в магазина и сервира напитки на клиентите в Central Perk

03 октомври 2021
social
Снимка от instagram

Courteney Cox изненада фенове на "Приятели". Звездата от култовия комедиен сериал наруши обичайния си график, за да прекара малко време сред декора на кафенето Central Perk в студиото на Warner Bros. в Лос Анджелис. Този път обаче появата ѝ беше малко по-различна от тази в специалното предаване преди няколко месеца, което събра актьорите в главните роли за първи път отново на екран след излъчването на последния епизод.

Courteney публикува в Instagram кадри, които показват как работи в сувенирния магазин на Warner Bros., като помага на клиентите, които пазаруват от сектора, посветен на "Приятели". Тя си прави и селфи с хората, докато стои зад касата на магазина. Виждаме и как 57-годишната актриса поднася напитки на гостите в седнали в емблематичното Central Perk.

След тежкия работен ден тя казва с облекчение: "Смяната ми свърши!". Звездата написа към видеото "Когато не играя... #между сцените".

Миналия месец Courteney зарадва почитателите, като посети терена на Warner Bros. Тогава тя обясни, че е там, само на няколко крачки от студиото, в което са снимали "Приятели", за снимките на новия сериал с нейно участие "Shining Veil".

Новини