The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Courteney Cox работи в сувенирен магазин в свободното си време
Courteney Cox работи в сувенирен магазин в свободното си време
Снимка: instagram
Courteney Cox работи в сувенирен магазин в свободното си време Неделя, 03.10.2021 г., 11:15 ч. Актрисата обслужва касата в магазина и сервира напитки на клиентите в Central Perk

Courteney Cox изненада фенове на "Приятели". Звездата от култовия комедиен сериал наруши обичайния си график, за да прекара малко време сред декора на кафенето Central Perk в студиото на Warner Bros. в Лос Анджелис. Този път обаче появата ѝ беше малко по-различна от тази в специалното предаване преди няколко месеца, което събра актьорите в главните роли за първи път отново на екран след излъчването на последния епизод.

Courteney публикува в Instagram кадри, които показват как работи в сувенирния магазин на Warner Bros., като помага на клиентите, които пазаруват от сектора, посветен на "Приятели". Тя си прави и селфи с хората, докато стои зад касата на магазина. Виждаме и как 57-годишната актриса поднася напитки на гостите в седнали в емблематичното Central Perk.

След тежкия работен ден тя казва с облекчение: "Смяната ми свърши!". Звездата написа към видеото "Когато не играя... #между сцените".

Миналия месец Courteney зарадва почитателите, като посети терена на Warner Bros. Тогава тя обясни, че е там, само на няколко крачки от студиото, в което са снимали "Приятели", за снимките на новия сериал с нейно участие "Shining Veil".

Коментари