COVID-19 спря снимките на филма на Olivia Wilde

В "Don't Worry Darling" участват Florence Pugh и Harry Styles

05 ноември 2020
social
Снимка от instagram

Снимките на новия филм "Don't Worry Darling", режисиран от актрисата Olivia Wilde ("Д-р Хаус") бяха спрени заради положителен тест за COVID-19 в екипа, съобщава Deadline. Не се разкрива кой е заразен, но резултатът е получен при рутинно тестване на всички работещи на снимачната площадка.

Wilde, която участва и като актриса в продукцията, беше заснета от папараци на работния терен в Лос Анджелис на 3-и ноември. На снимката тя носеше предпазен шлем и беше в компанията на Dita Von Teese, която пък беше с предпазна маска.

Във филма, който се фокусира върху историята на една домакиня през 50-те години, участват още Florence Pugh в главната роля, както и Harry Styles като нейния съпруг, Gemma Chan, Chris Pine и KiKi Layne.

"Don't Worry Darling" е поредната холивудска продукция, засегната от пандемията. Последно през септември американски медии съобщиха, че Robert Pattinson, който играе Батман в новия филм на Matt Reeves, се е заразил с COVID-19 и снимките бяха спрени за кратко, но започнаха отново през октомври.

 

Новини