The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Crazy Frog се завръща
Crazy Frog се завръща
Снимка: instagram
Crazy Frog се завръща Четвъртък, 18.11.2021 г., 13:01 ч. Преди 16 години дразнещата жаба победи Coldplay в надпреварата за първото място в британската класация

Crazy Frog неочаквано обяви завръщането си. Компютърно генерираната жаба беше рекламирана от компания за рингтонове през 2005 г. Същата година нейната версия на темата от филма “Ченгето от Бевърли Хилс” “Axel F.” победи сингъла на Coldplay “Speed Of Sound” в битката за първото място в британската класация.

Сега дразнещото същество обяви, че ще се появи отново на 10-и декември. В официалния му профил в Instagram беше публикувана снимка на жабата пред тиган сложен върху котлон и посланието “Нещо се готви”.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Crazy Frog (@thecrazyfrogofficial)

BBC съобщи, че новото парче на Crazy Frog е вдъхновено от TikTok трендовете като съчетава класически хитове. Wolfgang Boss, който притежава музиката на Crazy Frog чрез звукозаписния си лейбъл Mach 1, обясни, че идеята за съживяването на героя е мотивирано от интерес в YouTube.

Официалното видео на “Axel F” на Crazy Frog беше качено в сайта за видеосподеляне през юни 2009 г. От тогава то натрупа над 3 милиарда гледания и е на 19-то място в класацията на най-популярните клипове в историята на YouTube.

Коментари