Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Даниъл Крейг пострада при снимките на новия филм за Джеймс Бонд
Даниъл Крейг пострада при снимките на новия филм за Джеймс Бонд
Даниъл Крейг пострада при снимките на новия филм за Джеймс Бонд Вторник, 14.05.2019 г., 11:21 ч. Актьорът е транспортиран за лечение в САЩ

Даниъл Крейг е наранил глезена си по време на снимките за предстоящия 25-и филм от поредицата за приключенията на Джеймс Бонд.

51-годишният актьор е снимал сцена с високоскоростно преследване в Ямайка, когато се е подхлъзнал и при падането наранил глезена си. Крейг е транспортиран в САЩ, за да бъде прегледан от същия хирург, който лекува футболната звезда Хари Кейн по-рано през годината. Засега остава неясно дали актьорът е счупил, изкълчил или навехнал глезена си. Заради инцидента планираните за уикенда снимки в лондонските студия "Пайнууд" са отменени.

Даниъл Крейг не за първи път получава травма по време на снимки за филм от поредицата Джеймс Бонд. Актьорът, който тренира усилено за ролята и държи сам да изпълнява каскадите си, изгуби два зъба, докато снимаше "Казино Роял" през 2006 г. По време на снимките за "Спектър на утехата" през 2008 г. актьорът скъса раменен мускул, контузи ребрата си и си поряза пръста. През 2015 г. се наложи снимките за филма "Спектър" да бъдат преустановени за две седмици, за да може Крейг да се подложи на операция.

Все още неозаглавеният 25-и филм за Джеймс Бонд трябва да излезе на екран през април 2020 г.

Коментари