The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Dave Gahan и Soulsavers ще издадат нов албум
Dave Gahan и Soulsavers ще издадат нов албум
Снимка: facebook
Dave Gahan и Soulsavers ще издадат нов албум Вторник, 05.10.2021 г., 15:04 ч. "Imposter" ще включва преработени версии на песни на известни музиканти

Dave Gahan и Soulsavers ще издадат нов албум. "Imposter" ще включва преработени версии на песни от известни имена в музиката като Neil Young, PJ Harvey, Cat Power и Bob Dylan. В информацията за проекта на фронтмена на Depeche Mode и продуцентския екип се подчертава, че не става дума за кавъри, а за музикални интерпретации на 12 парчета "от различни жанрове и периоди". Колекцията ще излезе на 12-и ноевмри. 

Gahan казва за проекта: "Когато слушам гласовете и песните на други хора - особено начина, по който пеят и интерпретират думите - се чувствам у дома. Това ме успокоява повече от всичко друго. В записа няма и един изпълнител, който не е успял да ме трогне. Знам, че направихме нещо специално и се надявам хората да го усетят, и то да ги заведе на едно малко пътешествие, особено хората, които обичат музиката и ѝ се наслаждават от години". 

Съдържание на "Imposter": 

 1. ‘The Dark End Of The Street’
 2. ‘Strange Religion’
 3. ‘Lilac Wine’
 4. ‘I Held My Baby Last Night’
 5. ‘A Man Needs A Maid’
 6. ‘Metal Heart’
 7. ‘Shut Me Down’
 8. ‘Where My Love Lies Asleep’
 9. ‘Smile’
 10. ‘The Desperate Kingdom Of Love’
 11. ‘Not Dark Yet’
 12. ‘Always On My Mind’

Първата песен от албума "Metal Heart" ще излезе на 8-и октомври. 

"Imposter" е записан в известното звукозаписно студио "Шангри Ла" в Малибу, Калифорния, през ноември 2019 г. 

Преди него Gahan и Soulsavers издадоха "Angels & Ghosts" през 2015 г. Тогава музикалното им обединение започва да се нарича "Dave Gahan and Soulsavers". Преди това, през 2012 г. излезе "Тhe Light The Dead Sea" под името Soulsavers (featuring Dave Gahan).

Depeche Mode наскоро обявиха, че ще пуснат дигитално подобрена версия на техния емблематичен концертен документален филм "101", посветен на албума със същото заглавие.

Коментари