The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Деца пресъздават концерта "Voyage" на ABBA в "Little Things"
Деца пресъздават концерта
Снимка: кадър YouTube
Деца пресъздават концерта "Voyage" на ABBA в "Little Things" Петък, 03.12.2021 г., 15:13 ч. Първият коледен сингъл на шведската група има благотворителна цел

ABBA представиха видеото на техния първи коледен сингъл "Little Things". Празничното изпълнение е от новия албум на шведските легенди "Voyage" и е описано като "нежно отражение на радостта в коледната сутрин и времето за семейството в този период от годината".

Всички приходи от коледната песен ще бъдат дарени на Глобалния фонд за защита на децата на УНИЦЕФ. В изявление от групата заявиха: “Смятаме, че е невъзможно да елиминираме бедността, без да дадем власт на жените. Затова подкрепяме усилията на УНИЦЕФ за защита на момичетата от сексуално насилие и за това да им се даде повече сила чрез Глобалния фонд за защита на децата. Ние правим точно това в продължение на години с нашата песен "Chiquitita" и сега решихме да дадем на УНИЦЕФ подарък за Коледа под формата на втора песен: "Little Things" от нашия албум "Voyage"".

В клипа на песента, който беше разпространен днес, група деца се вдъхновяват от дигитализацията на членовете на групата и цялостния процес по подготовката на техните виртуални концерти. С много работа и старание, те сами правят костюми, хореография и цялостна визия за шоуто си, с което се явяват на училищно съзтезание за таланти.

ABBA ще представят своята версия на шоуто през 2022 г. в специално изградена за целта концертна зала в Олимпийския парк в Лондон. През ноември беше пуснат трейлър на предстоящото събитие. 

Коментари