Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Декстър Флечър иска да снима биографичен филм за Мадона
Декстър Флечър иска да снима биографичен филм за Мадона
Декстър Флечър иска да снима биографичен филм за Мадона Петък, 31.05.2019 г., 10:40 ч. Режисьорът е вдъхновен от успеха на "Бохемска рапсодия" и ласкавите отзиви за "Рокетмен"

Вдъхновен от успеха на "Бохемска рапсодия" и ласкавите отзиви за "Рокетмен", британският режисьор Декстър Флечър вече гори от желание да заснеме друг биографичен филм - за Кралицата на поп музиката Мадона.

Той замени на режисьорския пост Брайън Сингър, който беше уволнен почти на финала на снимките на лентата за Фреди Меркюри и "Куин", която спечели над 900 милиона долара в международния бокс-офис. Новата биографична продукция на британеца - "Рокетмен" за Елтън Джон, излезе по кината на 31-и май и се очаква също да постигне сериозен успех, след като вече получи похвали от критиката.

Сега Флечър, казва, че с удоволствие би снимал филм за Мадона.

И докато сър Елтън Джон и останалите живи членове на "Куин" се ангажираха активно съответно с "Рокетмен" и "Бохемска рапсодия", американската поп икона едва ли би приела подобна идея. През 2017 г. Мадона "попари" желанието на "Юнивърсъл пикчърс" да заснеме биографичен филм за нея. "Никой друг няма представа за това, което знам и съм видяла. Само аз мога да разкажа собствената си история. Всеки друг, който се опита, е шарлатанин и глупак, търсещ бърза изгода, без да се потруди. Това е сериозна болест в нашето общество", заяви тогава певицата. 

Коментари