Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Demi Lovato и колко е важно да обичаш себе си
Demi Lovato и колко е важно да обичаш себе си
Снимка: facebook
Demi Lovato и колко е важно да обичаш себе си Петък, 06.03.2020 г., 10:06 ч. Певицата се завърна официално с нова музика след повече от година лечение след свръхдозата от 2018 г.

След като изчезна от общественото пространство след свръхдозата през 2018г, която едва не отне живота й, Demi Lovato се завърна с първата си нова музика. Звездата представи свежото изпълнение “I Love Me”, което идва със забавно видео.

В клипа певицата влиза в ролята на няколко версии на самата себе си, които се борят помежду си, и се разхожда по улицата, размишлявайки колко ограничаващи за човека са всичките му комплекси и различната степен на несигурност. Уверената й походка и танцовите й движения пък показват силата, която изпитва човек, когато се научи да обича себе си.

Lovato беше гост в предаването на Ellen DeGeneres тази седмица, където говори за новия си сингъл и за пътя на възстановяването си. “Ние сме добри сами по себе си. Не се нуждаем от партньо, нито от различни субстанции. Просто сме добри и така", каза звездата по повод начините, по които се лекува и нейните вредни хранителни навици.

Малко преди свръхдозата Lovato издаде песента “Sober”, в която разкри борбата си с наркотиците и алкохола. Докато беше на турне с DJ Khaled, изпълнителката беше организирала терапевтични сесии и здравословни активности на всеки концерт.

Последнният албум на Lovato "Tell Me You Love Me" излезе през 2017 г.

Тази година тя се завърна триумфално с изпълнение на неиздаваната си емоционална изповед “Anyone” на сцената на наградите "Грами", а след това изпя и американския химн преди мача на Супербоул.

Коментари