Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
„Destiny's Child“ планират да се съберат отново
„Destiny's Child“ планират да се съберат отново
„Destiny's Child“ планират да се съберат отново Понеделник, 05.08.2019 г., 15:11 ч. Бионсе и нейните приятелки Мишел Уилямс и Кели Роуланд обмислят няколко мащабни концерта през 2020 година, за да отбележат 20-ата годишнина на групата

Американската ар енд би група „Destiny's Child“ планира да се събере отново, вдъхновена от триумфалното завръщане на сцената на "Spice girls".

Източник твърди, че Бионсе и нейните приятелки Мишел Уилямс и Кели Роуланд обмислят няколко мащабни концерта през 2020 година, за да отбележат 20-ата годишнина на групата. „на хоризонта се очаква може би и появата на нови песни“, твърди същият източник.

„Бионсе отчаяно се опитва да събере момичетата в звукозаписното студио с нея. Според нея какъв по-добър момент от 2020 година, когато ще отбележат две десетилетия от създаването на групата“, посочва близък на певицата. „Тя видя успеха на „Spice girl“, но иска да го повтори – с по-голям и по-добър успех“.

„Destiny's Child“ се разделиха през 2006 година, но се събраха за специална поява на фестивала „Коачела“ през април 2018 година. Всяко от трите момичета от групата има успешна самостоятелна певческа кариера, като 37-годишната Бионсе има шест солови албума зад гърба си.39-годишната Мишел Уилямс и 38-годишната Кели Роуланд имат по четири самостоятелни албума в кариерите си.

Снимка: Уикипедия

 

Коментари