The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Джей Зи печели най-много сред хип-хоп изпълнителите
Джей Зи печели най-много сред хип-хоп изпълнителите
Джей Зи печели най-много сред хип-хоп изпълнителите Петък, 14.09.2018 г., 09:07 ч. Шон Картър, известен повече като Jay-Z, е заработил 76,5 милиона долара за последните 12 месеца

Американският рапър Джей Зи (Jay-Z) е на първо място в списъка с най-високо платените хип-хоп изпълнители през 2018, според „Форбс“.

Шон Картър, известен повече като Jay-Z, е рапърът, изкарал най-много пари през последните 12 месеца, сочи публикация на „Форбс“. Той е заработил 76,5 милиона долара, като голяма част от парите са дошли от съвместния му албум със съпругата му Бионсе Everything Is Love и турнето On The Run II.

На второ място в класацията на „Форбс“ е оглавяващият го три поредни години рапъра Шон Комбс, известен още като Диди (Diddy). Изпълнителят е спечелил 64 милиона долара за реклама на алкохолни напитки.

Тройката най-високо платени музиканти в стил хип-хоп се допълва от Кендрик Ламар, който е спечелил рекордните в историята си 58 млн. долара с турне в САЩ и Великобритания, както и в резултат на рекламен договор с американските компания „Найк“ и „Американ експрес“.

Коментари