The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Джеймс Фелпс случайно счупил ребрата на режисьора на "Хари Потър и огнения бокал"
Джеймс Фелпс случайно счупил ребрата на режисьора на
Снимка: youtube screenshot
Джеймс Фелпс случайно счупил ребрата на режисьора на "Хари Потър и огнения бокал" Понеделник, 03.01.2022 г., 14:35 ч. Майк Нюел обясни, че се е намесил, за да насърчи момчетата да се бият по-автентично и реалистично, но си го е отнесъл

Джеймс Фелпс случайно счупил ребрата на режисьора по време на снимките на "Хари Потър и огнения бокал".

35-годишният актьор - който играе ролята на Фред Уизли в хитовите фантастични филми заедно с брат си близнак Оливър в ролята на Джордж - наранил Майк Нюел по време на битка, докато снимал четвъртия филм от поредицата.

79-годишният режисьор си спомня: "Правихме сцената, когато Фред и Джордж бяха отхвърлени да участват в турнира Tri-Wizard. Имахме тези перуки и бради и аз казах: Добре, мисля, че вие, момчета, наистина хубавичко трябва да се скарате тук”.

Говорейки за специалното издание на HBO „20-та годишнина на Хари Потър: Завръщане в Хогуортс“ – което отбеляза излизането на първия филм – Майк обясни, че се е намесил, за да насърчи момчетата да се бият по-автентично и реалистично, но си го е отнесъл.

„На този етап бях пухкав 60-годишен мъж и наистина не трябваше да го правя. Спомням си, че го хванах през кръста,а той загуби равновесие и падна върху мен и счупих няколко ребра. От тогава нататък бях в абсолютна агония, но, разбира се, прекрасното беше, че сцената се получи идеално.“

Коментари