Джеймс от Metallica се равежда?

Така поне твърди изданието TMZ

14 август 2022
social
Снимка от БГНЕС

Фронтменът на „MetallicaДжеймс Хетфийлд и съпругата му, с която са женени повече от две десетилетия, вече не са заедно, съобщава TMZ. Източници, близки до бившата двойка, разказват, че по-рано тази година Джеймс е подал документи за развод срещу Франческа Хетфийлд в Колорадо. Новината за подадената молба за развод не е била съобщена, а двойката запазила тази част от семейния си живот извън светлината на прожекторите. Изданието твърди, че двамата все още поддържат връзка, тъй като имат деца.

Джеймс и Франческа се запознават през 1992 г., а през 1997 г. се сгодяват. Двамата имат две дъщери и един син. През годините Джеймс признава на Франческа, че му е помогнала да премине през трудни моменти, включително през проблемите с управлението на гнева. В едно интервю Джеймс разказва, че Франческа веднъж го е заплашила, че ще изведе децата от къщата, ако не успее да овладее гнева си.

Франческа е първият брак на Хетфийлд и понякога се присъединяваше към него по време на турнета на метал групата в различни части на света.

Новини