Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Джейсън Момоа обръсна брадата си с еко послание
Джейсън Момоа обръсна брадата си с еко послание
Джейсън Момоа обръсна брадата си с еко послание Петък, 19.04.2019 г., 15:09 ч. Промяната не се хареса на голяма част от почитателките на актьора

Популярният холивудски актьор Джейсън Момоа, станал известен с участието си в сериала "Игра на тронове", обръсна 7-годишната си брада, с която беше станал любимец на феновете, съобщава в. "Дейли мейл".

Момоа премахна брадата си с благородна цел, пише изданието. Актьорът пусна видео на ритуалното си бръснене, което той посвети на борбата срещу замърсяването на околната среда с пластмаси.

Във видеото се вижда как 39-годишният актьор борави с електрическата самобръсначка насред пустиня, изпълнена с пластмасови боклуци.

По време на ритуалния акт, Момоа довери, че за последен път се е бръснал през 2012 година. Актьорът призова феновете си да загърбят пластмасовите амбалажи от всякакъв вид. "Пластмасите убиват нашата планета!", предупреди екранният любимец.

Много от поклоничките на Момоа не харесаха промяната на външния му вид, тъй като тя не съответства на пресъздадените от него образи в "Игра на тронове" и в лентата "Аквамен".

Но Момоа е непреклонен в Инстаграм: "Както аз тръгнах към промяна, тръгнете и вие, за да спасим планетата".

Снимка: Twitter/@JasonMomoa

Коментари