Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Джерард Бътлър снима три филма у нас
Джерард Бътлър снима три филма у нас
Джерард Бътлър снима три филма у нас Неделя, 28.06.2020 г., 09:21 ч. Според IMDB звездата планира още тази година да започне снимките на проекта „Кандахар“.

Джерард Бътлър обяви, че смята да снима поне три екшъна у нас, като два от тях бяха отложени вече няколко пъти заради пандемията.

Според IMDB звездата планира още тази година да започне снимките на проекта „Кандахар“.

Талибани

Заради пандемията снимките на „Кандахар“ бяха отложени, сега се очаква да започнат на есен. И отново се планира да бъдат у нас. Бътлър влиза в ролята на агент на ЦРУ, който има множество успехи, но сега животът му е заплашен, а с това и разкриването на опасни тайни.

Той се е внедрил сред талибаните, но самоличността му е разкрита и по петите му са елитни бойци, опитващи се да го прихванат. Помага му само един преводач от местните, който се опитва да го измъкне сред пущинаците на Афганистан и да го прекара през границата с Пакистан.

Сценарият се базира на разказите на Мичъл Лафорчън, който е бил агент в Афганистан. Режисьор е Рик Роман Воу. Негов е „Код: Ангелът“, в който главната роля игра Бътлър и филмът бе сниман у нас.

С Бътлър Рик прави и „Грийнленд“ за семейство, опитващо да оцелее по време на гигантски природен катаклизъм. Филмът бе заснет в щата Джорджия и се очаква премиерата му през август, у нас няма официално насрочена дата.

Бърлога

Джерард Бътлър обяви, че ще снима продължение и на екшъна „Бърлога на крадци“. Втората част трябва да носи пояснението „Пантера“. Очакванията са отново снимките да бъдат в Бояна. Джерард ще е пак в ролята на шерифа Големия Ник О'Брайън.

Според изтекла информация за сценария, новите приключения ще стават из Европа. Очаква се и в продължението да се снимат отново 50 Сент, О'Ший Джаксън и Боб Дженингс.

Гневната компания се пренася на нов адрес и готви нов удар. Режисьорът пак е същият – Крисчън Джъджгаст. Той вече е работил у нас по екшъна „Код: Лондон“, пак с Бътлър.

Куче

Третият филм, който Бътлър се очаква да направи у нас, е футуристичния екшън „След изпепеляването“. Действието се развива в далечното бъдеще, когато човечеството е почти избито след апокалипсис, предизвикан от масивно слънчево изригване. А група оцеляващи търсят древно съкровище, което може да ги спаси.

Коментари