Джон Леджънд и Silk Sonic ще пеят на наградите Грами

Foo Fighters отпадат от програмата след смъртта на Тейлър Хокинс

31 март 2022
social
Снимка от БТА

Академията за звукозаписи обяви най-новия си списък от изпълнители, които ще се качат на сцената на 64-ите награди Грами в неделя (3 април).

Джон Леджънд, Кари Ъндърууд и Джей Балвин с Мария Бесера се готвят да излязат по време на наградите, както и R&B дуото Silk Sonic, което се очаква да открие шоуто, според Billboard. Maverick City Music, Amyée Nuviola и Billy Strings също ще се изявят в специални сегменти, подчертавайки Лас Вегас, който е домакин на наградите за първи път.

Най-новата група изпълнители се присъединява към предварително обявени изпълнители като Били Айлиш, Джон Батист, Братя Озбърн, Оливия Родриго, BTS, Бранди Карлайл, H.E.R., Nas, Крис Стейпълтън и Lil Nas X с Джак Харлоу.

Foo Fighters, които Академията за звукозаписи обяви миналата седмица като изпълнители, не бяха изброени в последното прессъобщение след внезапната смърт на барабаниста Тейлър Хокинс на 25 март. Групата беше на турне, но отмени всички предстоящи дати.

„С голяма тъга Foo Fighters потвърждават отмяната на всички предстоящи дати на турнета в мрака на зашеметяващата загуба на нашия брат Тейлър Хокинс“, се казва в изявление на групата във вторник (29 март). „Съжаляваме и споделяме разочарованието, че няма да се видим, както е планирано."

Новини