Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
"Джон Уик 4" остава за 2022 г.
Снимка: БГНЕС
"Джон Уик 4" остава за 2022 г. Понеделник, 04.05.2020 г., 14:35 ч. Това е поредната филмова премиера, която ще се забави заради пандемията

„Джон Уик 4“ се отлага с 12 месеца – до май 2022 година.

Последната част на блокбастъра, в който Киану Рийвс е в главната роля, трябваше да бъде пусната по кината през следващия май, но „Лайънсгейт“ обявиха нова дата – 27 май 2022 г. Това е в резултат на пандемията от коронавирус, заради която филмовата индустрия преустанови дейност.

Един от позитивите е, че филмът вече не рискува да се сблъска с „Матрицата 4“, която Киану трябва да завърши, преди да се завърне към снимките на четвъртата част на „Джон Уик“.

Новините идват, след като режисьорът на филма Чад Стахелски призна, че не е наясно с излизането му, след като графикът на филма беше засегнат от пандемията миналия месец.

51-годишният режисьор отбеляза, че въпросът е сложен поради ангажимента на Киану към новия филм “Матрицата”, чието производство също беше спряно заради Covid-19.

Междувременно Чад разкри още, че ще участва в каскадьорската работа заедно с Дейвид Лейч в „Матрицата 4“. Той е работил като каскадьор-двойник на Нео в оригиналните филми и е участвал в редица филми на Лана Уашовски.

„Те ни помолиха да помогнем с част от физическата подготовка на момчетата”, каза той.

Коментари