The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Джони Деп с нов сингъл
Джони Деп с нов сингъл
Снимка: БГНЕС
Джони Деп с нов сингъл Вторник, 21.06.2022 г., 08:26 ч. Той се казва „This Is A Song For Hedy Lamarr“

Джони Деп не губи време да се върне към "нормалния" живот, след като спечели делото за клевета срещу бившата съпруга Амбър Хърд. На следващия ден той беше на сцената с Джеф Бек, където китаристът разкри, че работят заедно по албум. Седмица по-късно дуото официално обяви проекта, озаглавен 18, и сподели първия си сингъл, написаната от Деп „This Is A Song For Hedy Lamarr“. Сега те дават на феновете подсказка какво да очакват с кавър на „Venus In Furs“ на The Velvet Underground.

"18" включва смесица от оригинали и кавъри, която също така вижда двойката да изпълнява песни на The Beach Boys, Marvin Gaye и The Everly Brothers. Бек похвали артистичността на Деп в изявление, придружаващо анонса на албума.

„Не съм имал творчески партньор като него от векове“, пише той. "Той беше основна сила в този запис. Просто се надявам хората да го приемат сериозно като музикант, защото за някои хора е трудно да приемат, че Джони Деп може да пее."

Деп свири в различни групи от десетилетия. Най-известният му проект е Hollywood Vampires, който издаде втория си албум Rise през 2019 г.

В допълнение към албума, Деп ще придружава Бек на турне като специален гост.

Коментари