Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Джордж Клуни влиза в бизнеса със сирене
Джордж Клуни влиза в бизнеса със сирене
Джордж Клуни влиза в бизнеса със сирене Понеделник, 19.08.2019 г., 11:40 ч. Актьорът иска да продава любимото си италианско сирене в САЩ

Джордж Клуни иска да продава любимото си италианско сирене в САЩ, след като го открил, докато бил на почивка в езерото Комо.

Говори се, че звездата е станал почитател на сиренето Пекорино де Парду - което е направено от фермер на име Пепино на езерото Лаглио - след като го опитал на закуска докато почивал във вилата си на езерото Комо.

Клуни преди това влезе в света на търговията на дребно, рекламирайки марката текила “Casamigos”, която по-късно беше продадена на “Diageo” през 2017 г. Сега той планира друго бизнес начинание с италианското сирене.

Източник сподели, че „Джордж не може да се насити на Пекорино-то на Пепино и в края на почти всяко хранене яде огромни парчета от него. Амал го кара да си мие зъбите веднага след това, защото не харесва дъха му. Но тя също смята, че вкусът е толкова добър, затова Джордж ще намери голям нов пазар за него''.

Говори се, че 58-годишният актьор вече е изпратил 32 кг. от твърдото солено сирене от овче мляко обратно в Лос Анджелис, като възнамерява да раздаде за проба на своите приятели и потенциални клиенти. 

Ако актьорът реши да продава сиренето на Пепино в САЩ, това ще преобрази живота на фермера и неговото семейство, които в момента продават по-голямата част от продукцията си от малък микробус, паркиран близо до имението на Клуни край езерото Комо.

Коментари