Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
"Дни на кариерата" в Техническия университет в София
"Дни на кариерата" в Техническия университет в София Понеделник, 14.10.2019 г., 16:04 ч. Кариерният форум ще е три дни – 15 и 16 октомври в София и на 17 октомври – във филиала на Техническия университет-София в Пловдив и във „Факултет и Колеж“ в Сливен

За четиринадесета поредна година Техническият университет в София ще бъде домакин на изложението на работодатели „Дни на кариерата“.

Форумът ще е три дни – 15 и 16 октомври 2019 г. в София и на 17 октомври 2019 г. – във филиала на Техническия университет-София в Пловдив и във „Факултет и Колеж“ в Сливен.

В събитието ще се включат 142 на брой участници, от различни бизнес сектори в професионалните направления, по които се обучават студентите в ТУ-София. По време на изложението работодателите ще представят своите дейности, ще предложат стажантски позиции, работни места и стипендиантски програми на младите специалисти.

„Дни на кариерата“ е най-голямото подобно университетско събитие в страната, в рамките на което бизнесът в България се запознава отблизо със своите бъдещи служители.

Коментари