The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
"Домът на Gucci" отваря врати от днес в кината
Снимка: Forum Film Bulgaria
"Домът на Gucci" отваря врати от днес в кината Петък, 26.11.2021 г., 16:06 ч. Наследство, за което си струва да убиеш

От днес само в киносалоните ще бъдем специални гости в "Домът на Gucci". Бляскавата продукция на сър Ридли Скот разкрива шокиращата истинска история на семейната борба за надмощие, власт и пари, криеща се зад бляскавата фасада на една от най-могъщите модни империи в света – тази на италианската модна къща Gucci.

Нов видео материал „Господарката на дома“ ни отвежда зад кулисите на "Домът на Gucci" и ни запознава с подробности за многопластовата и противоречива Патриция Реджани, както и за забележителното превъплъщение на Лейди Гага, което впечатли критиката и дава заявка актрисата да бъде един от основните фаворити за тазгодишните големи филмови награди. Суперлативи за изпълнението на Гага не пести и режисьорът Ридли Скот, както и звездните ѝ колеги Адам Драйвър, Джаред Лето, Ал Пачино и Салма Хайек, които правят не по-малко впечатляващи роли.

В центъра на сюжета на "Домът на Gucci" е чаровната и интелигентна Патриция (Лейди Гага), която е омъжена за Маурицио Гучи (Адам Драйвър) – внук на създателя на Gucci и един от наследниците на модната империя. Докато навигира натовареното с изключително високи залози развитие на иконичната марка, Патриция се бори със зъби и нокти за надмощие над основните фигури в семейния бизнес, включително нейния собствен съпруг, хитрия му чичо Алдо (Ал Пачино), предприемчивия му братовчед Паоло (Джаред Лето) и старомодния му баща Родолфо (Джеръми Айрънс).

"Домът на Gucci" ще ни потопи в един забележителен, изкусителен свят на богатство, блясък, стил и власт, зад който обаче се крие грозната истина за най-първичните и низки човешки страсти и въжделения.

Коментари