Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Домът на хумора и сатирата в Габрово празнува онлайн
Домът на хумора и сатирата в Габрово празнува онлайн
Снимка: facebook
Домът на хумора и сатирата в Габрово празнува онлайн Сряда, 01.04.2020 г., 16:59 ч. За първи път в 48-годишната си история

За първи път в 48-годишната си история Домът на хумора и сатирата в Габрово отбелязва рождения си ден онлайн. Международният ден на хумора и шегата ще бъде посрещнат при затворени врати, но със специална програма от селектирани първоаприлски шеги.

Подарък за публиката ще е и виртуалната изложба „Дизайн с усмивка“ на студенти от Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“.

„Времето на извънредни мерки ни призовава да бъдем смирени и дисциплинирани. Да останем по домовете си и да се надяваме, че коронавирусът все някога ще се умори да вилнее. А тогава, тогава ще празнуваме физически заедно с нови изложби, с цветни детски ателиета, представяния на нашумели книги и филмови прожекции”, споделят от екипа в деня на празника.

Онлайн програмата за 1-и април включва селекция с най-добрите публикации от фейсбук групата на музея, шеги през целия ден и студентската изложба „Дизайн с усмивка“.

humor.jpg

Коментари