Drake загуби милиони от хазарт

Рапърът се заигра в Twitch

16 юли 2022
social
Снимка от Instagram

Дрейк участва в хазартни предавания, създадени в популярната платформа за стрийминг на живо Twitch. Дрейк, който залага на живо в сайт за залагания, с който е подписал партньорски договор, губи 27 милиона долара за около 1 час.

Някои телевизионни оператори смятат предаванията на хазартни игри в Twitch за неетични, докато други са част от тази категория. Световноизвестният рапър Дрейк наскоро игра в продължение на един час на живо в своя акаунт в Twitch.

Категорията на хазарта, която бавно започна да се разраства в Twitch, е предпочитана от много стриймъри и повечето от тях са спонсорирани от сайтове за залагания. На 12 юли рапърът предава игра на хазарт в продължение на 1 час заедно с американския рапър Френч Монтана.

Започвайки с бюджет от 27 млн. долара, Дрейк похарчи всички пари за около час и приключи предаването с бюджет от 2 хил. долара. По време на излъчването Дрейк достигна 230 хил. гледания и счупи рекорд, като достигна най-високото ниво от 112 хил. зрители в Twitch.

В края на предаването Дрейк благодари на публиката, че е дошла, и обяви, че ще се върне към хазартните предавания в Twitch, след като обяви пред публиката Френч Монтана, който беше гост на предаването.  Дрейк завърши предаването на живо с думите: "Това е второто ми предаване, още не съм спечелил, но ще спечеля". 

Новини