Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Дъфи разкри подробности за преживяното
Дъфи разкри подробности за преживяното
Снимка: instagram
Дъфи разкри подробности за преживяното Понеделник, 06.04.2020 г., 15:04 ч. През февруари певицата разкри защо внезапно изчезна от музикалната сцена за над 10 години

Британската певица Дъфи разкри подробности за едномесечния ужас, който е преживяла преди време, след като била дрогирана, държана в плен и изнасилвана.

В Инстаграм певицата, която е на 35 години, сподели за първи път през какво е преминала и каква е причината да се оттегли от сцената за дълго време. Тя не посочва името на насилника си.

"Беше на рождения ми ден. Бях дрогирана в ресторант и след това в продължение на четири седмици бях дрогирана и пътувах в друга страна", пише изпълнителката. Тя не помни да се е качвала на самолет, но казва, че била настанена в хотелска стая, в която нападателят й дошъл и я изнасилил.

Дъфи пише, че след като избягала, дълго време се страхувала да съобщи в полицията за случилото се. По-късно тя потърсила помощта на психолог, който й съдействал да преодолее травмите. "Споделям това, защото живеем в свят на болка и вече не се срамувам, че нещо ме е наранило дълбоко", пише певицата.

Тя дава да се разбере, че заради преживяното се е оттеглила. "Не се срамувам да кажа, че прекарах почти десет години напълно сама и сърцето ми все още се къса, като пиша това. Сега вече мога да оставя тези десет години зад гърба си. Там е мястото на миналото", добавя тя.

През февруари певицата за първи път писа в Инстаграм, че е била изнасилена, без да споделя подробности.

Коментари