Earth, Wind & Fire издават нова версия на "Can't Hide Love"

В записа на "You Want My Love" участват Lucky Daye и Kenny 'Babyface' Edmonds

15 август 2021

Earth, Wind & Fire издават нова версия на свой известен хит. Новото заглавие е "You Want My Love".

Носителите на "Грами" си партнират с продуцента Kenny 'Babyface' Edmonds и певеца и автор на песни Lucky Dave за композицията, която ще излезе по повод 45 години от издаването на оригинала на "Can't Hide Love". Песента ще бъде представена на 20-и август.

"Can't Hide Love" е от съдържанието на албума "Gratitude" от 1975 г. и две години по-късно е номинирана за "Грами" в категорията "най-добър вокален аранжимент".

Philip Bailey заяви: "Много се вълнувам за тази звездна колаборация – Earth, Wind & Fire, Lucky Daye и Kenny ‘Babyface’ Edmonds като продуцент. Беше чест да обединим сили с тези две суперзведи и съм убеден, че създадохме победител".

Edmonds добави: “Това беше фантастичен проект. Искахме да пренесем една огромна, иконична песен, която е емблематична за творчеството на Earth, Wind & Fire, в съвременния свят на Lucky Daye. Целта беше да създадем една нова версия на тази класика, която да отразява уникалния глас и музикален стил на Lucky, която в същото време е комплимент към оригинала".

"Когато ми се обадиха, направо откачих. Изпълнители като мен могат само да мечтаят за моменти като този. За мен е чест да бъда част от наследството на Earth, Wind & Fire. Обичам тези хора", заяви самият Lucky.

Earth, Wind & Fire ще изпълнят парчето на сцената на концерт в Ню Йорк, който ще отпразнува отварянето на мегаполиса след ограниченията заради пандемията.

Новини