Ed Sheeran представя нова песен следващата седмица

"Shivers" трябвало да бъде водещият сингъл от предстоящия албум "="

02 септември 2021
social
Снимка от twitter

Ed Sheeran обяви, че следващият сингъл от новия му албум "=" (Equals) ще бъде озаглавен "Shivers". Певецът пусна кратък тийзър на парчето в социалните мрежи и добави, че премиерата ще бъде на 10-и септември.

В момента британският хитмейкър е окупирал върха на британската класация за сингли с първия сингъл от предстоящата колекция, "Bad Habits", който вече девет седмици е под номер 1.

В акаунта си в Instagram Sheeran разказа: "Вторият сингъл от 4-ия ми албум се казва "Shivers" и излиза на 10-и септември. Написах го след края на турнето "Divide" във ферма под наем в Съфолк, където направихме студио за няколко седмици, за да видим какво ще се случи. Песента беше готова за три дни, което е доста различно за мен, но чувствах, че е прекалено специална и не изках да направя нещо грешно. Първоначално това трябваше да е първият сингъл, но просто не можех да си представя свят, в който "Bad Habits" съществува, ако не излезе през лятото. "Shivers" пък винаги ми е звучал някак есенно. Надявам се да ви хареса, аз го обожавам. Видеото е много диво, но ще видите сами следващата седмица".

"Shivers" е една от общо 14-те песни в "=", които са написани и записани в Съфолк, Лондон, Швеция и Лос Анджелис.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Ed Sheeran (@teddysphotos)

Новини