Ed Sheeran представя новия си сингъл на Евро 2020

Британският хитмейкър ще направи лайфстрийм концерт в TikTok

04 юни 2021
social
Снимка от facebook

Ed Sheeran ще представи новия си сингъл на шоуто на TikTok за старта на Евро 2020. 

Преди време се говореше, че британският хитмейкър е подписал договор с платформата за сериозна сума, за да стане нейно рекламно лице. Сега музикантът потвърди, че завръщането му на сцената ще бъде именно по време на лайфстрийм концерт в приложението за видеосподеляне от родния му футболен клуб “Ипсуич Таун”. 

В изявление Sheeran казва: “Нямам търпение да изляза на сцената на шоуто на TikTok за Евро 2020, на живо от футболния стадион Portman Road. Много обичам това място и ще изпълня някои от любимите на феновете мои парчета, както и новия ми сингъл за първи път”.

Изявата ще се излъчи на 25-и юни в TikTok и ще бъде със свободен достъп. 

Засега няма информация за новата песен на Sheeran, но той намекна за нея в Instagram тази седмица. Певецът публикува видео, в което е със звездата от сериала “Приятели” Courteney Cox. Двамата свирят кратък откъс от новото парче, тя на пиано, а той на китара. Към клипчето Ed написа само "25-и юни”. Големият въпрос сега е дали актрисата, с която са големи приятели, участва по някакъв начин в новата композиция или просто подкрепя приятеля си в промоционалната му кампания. По-рано двамата изпълниха заедно култовия танц на Моника и Рос от "Приятели", а актрисата качи забавното видео в социалните мрежи малко след излъчването на специалното предаване "Приятели: Отново заедно". 

В социалните мрежи Sheeran публикува и промо видео за участието му в лайфстрийм концерта, в което си партнира с футболната звезда David Beckham.

Последният сингъл на британеца “Afterglow” излезе през декември миналата година, като преди това той не беше издавал нова музика повече от 18 месеца. 

Новини