Ed Sheeran се връща на работа след карантината

Днес певецът беше обявен за трети път за най-богатата британска знаменитост на възраст до 30 години

02 ноември 2021
social
Снимка от twitter / Nic Minns

Добри новини от Ed Sheeran. Певецът, който на 24-и октомври съобщи, че е заразен с коронавирус и е под карантина, сега разкри, че периодът на изолация е приключил и вече може спокойно да се завърне сред хората. Той написа в социалните мрежи, че много се вълнува да се върне на работа, като един от ангажиментите му предтои в събота, когато ще участва за трети път в кариерата си в предаването "На живо в събота вечер". Sheeran ще бъде музикалният гост на изданието тази седмица, а водещ ще бъде актьорът Kieran Culkin.

Междувременно стана ясно, че Ed Sheeran за трети път е обявен за най-богатата британска знаменитост на възраст до 30 години. Певецът, който е точно на пределната възраст, оглавява списъка на сп. "Heat", което всяка година изготвя подреждането за най-заможните млади звезди във Великобритания и Ирландия. По данни на изданието през последните 12 месеца Sheeran е увеличил състоянието си до впечатляващите 236,5 милиона британски лири. Преди 10 години Ed издаде първия си самостоятелен албум, а днес вече има най-стриймвания сингъл в историята с "Shape of You" и най-печелившото турне на всички времена "Тhe ÷ Тour", което донесе 567 милиона паунда приходи. С новия си албум "=", турне и нова сделка с Tik Tok, певецът няма никакво намерение да забавя темпото. Предвид разходите му обаче е добре, че печели толкова много - 27 000 паунда годишно му струва почистването на имението му в Съфолк, както и още 28 300 паунда за такси.

Ed Sheeran изпълни част от коледния дует с Elton John

Harry Styles е на второ място с доста по-скромните 80 милиона паунда. След разпадането на One Direction певецът влезе в списъка на богатите с 37 милиона. Оттогава той е удвоил приходите си благодарение на успешната си самостоятелна кариера и на ролите си в киното, както и с инвестиции, включително в нова арена за музика на живо в Манчестър. Harry е известен и с екстравагантния си стил на обличане, който го превърна в една от модните икони и му осигури доходоносна сделка с Gucci.

Little Mix са на трето място с 66.7 милиона британски лири. За десетте години откакто спечелиха британския "X Factor", групата е продала над 60 милиона копия от албумите си. Въпреки напускането на Jesy Nelson и липсата на турне заради пандемията, певиците печелят доста добре благодарение на албума "Confetti", шоуто за музикални таланти "Little Mix: The Search" и наградата BRIT. Името им се използва за брандиране на различни продукти, включително партфюм и детски дрехи. Те получават и солидни приходи от Instagram – предполага се, че Perri е спечелила 36 000 паунда от публикацията, с която обяви, че очаква първото си дете.

Jesy Nelson също влезе в списъка като соло изпълнителка на 19-о място със скромните 13.5 милиона паунда.

Четвърти в подреждането е Niall Horan с 57.5 милиона. По-голямата част от сумата е още от времето му в One Direction, макар че и като соло артист е припечелил от албуми и турнета. Ирландецът има и няколко доста скъпи имота в Лондон и в Холивуд, както и инвестиции в марки за спортни стоки.

Топ 5 завършва с модела и актриса Cara Delevingne. Работата ѝ с брандове като Burberry, DKNY и Dior са ѝ донесли 9.6 милиона паунда само за 2020 г.

В десетката на шесто място са Louis Tomlinson и Liam Payne, също от One Direction, с по 47 милиона паунда. След бившият им колега от групата Zayn Malik с 38 милиона.

Dua Lipa и Sam Smith са съответно на осмо и десето място, като певицата притежава 43.5 милиона паунда благодарение на хитовия ѝ албум "Future Nostalgia" и договори с Versace, YSL, Puma и Evian. Sam има 36.8 милиона от продажбата на 30 милиона копия от албумите му, а наскоро получи и 183 000 паунда за това, че изпя "Stay With Me" на сватбата в Лас Вегас на богата наследница на казино.

Сред новите имена в списъка тази година е шотландския певец и автор на песни Lewis Capaldi със 17 милиона. Преди две години той твърдеше, че има едва 200 паунда в банковата си сметка, но днес хитовата му балада "Someone You Loved" е донесла 2.4 милиона.

Kylie Jenner остава най-богатата знаменитост до 30 години извън Великобритания. 24-годишната риалити звезда и бизнес дама е на върха на международния топ 5 на списанието и със състоянието си от 773 милиона паунда тя е най-богата в клана Kardashian/Jenner.

Топ 10 на най-богатите британски знаменитости до 30 години за 2021 г.:

Ed Sheeran, 30, (£236.5m)
Harry Styles, 27, (£80m)
Little Mix (£66.7m)
Niall Horan, 28, (£57.5m)
Cara Delevingne, 29, (£52m)
Louis Tomlinson, 29, (£47m) and Liam Payne, 28, (£47m)
No seven due to joint sixth place
Dua Lipa, 26, (£43.5)
Zayn Malik, 28, (£38m)
Sam Smith, 29, (£36.8m)
Wealthiest stars outside the UK
Kylie Jenner, 24, (£773m)
Justin Bieber, 27, (£347m)
Miley Cyrus, 28, (£190m)
Ariana Grande, 28, (£162m)
BTS (£100m)

Новини