Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Ед Шийрън може да изпълни песента за поредния Джеймс Бонд
Ед Шийрън може да изпълни песента за поредния Джеймс Бонд
Ед Шийрън може да изпълни песента за поредния Джеймс Бонд Понеделник, 29.07.2019 г., 17:26 ч. Шефовете на филмовата продукция обаче не са се отказали от възможността Адел, която изпълни тематичната песен на появилия се по екраните през 2012 г. филм за Бонд "Skyfall", да изпее втора тематична песен, свързана с поредицата

Даниъл Крейг иска Ед Шийрън да изпълни тематичната песен на 25-ия филм за Джеймс Бонд. 51-годишният актьор изпълнява ролята на Бонд в 25-ия филм от поредицата, който все още не е озаглавен.

"Крейг се запозна с музиката на Шийрън посредством дъщеря си Ела”, казва източник, цитиран от в. "Мирър". „Песните на Ед му харесаха и сега Даниъл иска Шийрън да изпълни тематичната песен", каза още той.

Даниъл Крейг, който има 27-годишна дъщеря Ела от бившата си съпруга Фиона Лаудън, е също сред продуцентите на 25-ия филм за Бонд и има съществено влияние върху решенията, свързани с филмовия проект.

Шефовете на филмовата продукция обаче не са се отказали от възможността Адел, която изпълни тематичната песен на появилия се по екраните през 2012 г. филм за Бонд "Skyfall", да изпее втора тематична песен, свързана с поредицата. Обсъждат се и кандидатурите на други изпълнители.

"Обмисля се възможността Адел да го направи отново, защото песента й от "Skyfall " стана голям хит, но Ед е сериозен кандидат” допълни източникът. „Даниъл не е само изпълнител на главната роля във филма, но и един от продуцентите му, така че има голямо влияние върху всеки негов аспект", коментира той.

Планирано е 25-ият филм за Бонд да се появи по екраните през април 2020 г. Режисьор е Кари Фукунага. Освен Крейг, актьорският състав включва също Рами Малек, Наоми Харис, Леа Сейду, Бен Уишоу, Ралф Файнс.

Коментари