The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Ед Шийрън стана татко
Ед Шийрън стана татко
Снимка: facebook
Ед Шийрън стана татко Вторник, 01.09.2020 г., 13:41 ч. Ед Шийрън стана татко. Днес, 1 септември 2020 г., 29-годишният певец обяви в Инстаграм, че съпругата му Чери Сиборн е родила първото им дете. И това е малко момиченце, чиито първи имена са Лира Антарктида.

Ед Шийрън съобщи днес за раждането на първото си дете от съпругата му Чери.

Ед Шийрън стана татко. Днес, 1 септември 2020 г., 29-годишният певец обяви в Инстаграм, че съпругата му Чери Сиборн е родила първото им дете. И това е малко момиченце, чиито първи имена са Лира Антарктида.

"Здравейте ! Малко кратко съобщение от мен, тъй като имам някои лични новини, които исках да споделя с вас ... Миналата седмица, с помощта на невероятен медицински екип, Чери роди нашата красива, здрава дъщеря - Лира Антарктида Сиборн Шийрън. Ние сме напълно влюбени в нея. Мама и бебето се справят прекрасно и сме много щастливи. Надяваме се, че в този момент ще можете да уважите личното ни пространство и живот. Много обич към вас и ще се видим, когато дойде време да се върна“, написа английският изпълнител. Текстът е придружен със снимка на чифт малки чорапки.

Известно е, че Ед Шийрън и Чери Сиборн са много дискретни по отношение на личния си живот. Следователно това съобщение в социалните мрежи е изключително. Младите родители, които излизат от няколко години, но са приятели от детството, се ожениха в най-голяма тайна през 2018 г. Бременността на Чери е обявена миналия месец в пресата.

Коментари