Efbet предвижда лесна победа за Ювентус срещу Динамо Киев

Турнирът Шампионска лига навлезе в решителната си фаза, като през тази седмица ще се проведат двубоите от петия кръг на битката в групите.

30 ноември 2020
social

Турнирът Шампионска лига навлезе в решителната си фаза, като през тази седмица ще се проведат двубоите от петия кръг на битката в групите. В сряда вечер италианският шампион Ювентус посреща Динамо Киев в двубой от група G. “Старата госпожа“ ще преследва четвърта победа в турнира, като efbet online  е букмейкърът, даващ сериозно предимство на домакините да спечелят срещата. Коефициентите са твърдо в полза на Ювентус и се очаква италианският шампион да запише лесна победа у дома срещу Динамо Киев, който е спечелил само една точка в първите си четири мача в групата.

 

Тимът на Ювентус вече си осигури място в следващата фаза на Шампионска лига, след като има осем точки аванс пред отборите на Динамо Киев и Ференцварош. При два оставащи мача до края на груповата фаза, няма как „бианконерите“ да бъдат изместени от второто място. Целта на отбора на Андреа Пирло ще бъде да се пребори с Барселона за първата позиция в група G. В момента каталунците имат три точки аванс, след като спечелиха гостуването си в Торино с 2:0 в края на месец октомври. Усман Дембеле и Лионел Меси донесоха успеха на Барса, а звездата на Юве Кристиано Роналдо не взе участие в мача, тъй като бе болен от коронавирус. Португалецът обаче ще бъде на линия за втория мач между двата тима на „Камп Ноу“, който е след седмица. Иначе Роналдо не игра в последния двубой на Ювентус от Серия А през изминалия уикенд. За изненада на залагащите в Ef bet, Ювентус не успя да победи Беневенто като гост, тъй като двубоят завърши наравно 1:1. Юве имаше аванс в мача с попадение на Алваро Мората в 21-вата минута, но техният опонент изравни в края на полувремето, а въпреки доминацията на „бианконерите“ през втората част, то те не успяха да вкарат гол. В тази среща си пролича липсата на Роналдо, като Ювентус са зависими от португалеца. Той е отбелязал три гола в последните си два мача за Юве и ще се стреми да намери мрежата срещу Динамо Киев. Победата в сряда вечер ще остави Ювентус в битката за първото място в групата, така че „бианконерите“ нямат право на грешна стъпка.

 

Отборът на Динамо Киев загуби три от своите четири мача в Шампионска лига до момента. Украинският гранд не бе сред фаворитите в групата според Ефбет преди началото на турнира, така че не се очакваше от тях да спорят с Барса и Юве за първите две позиции. Динамо Киев загуби и трите си мача до момента с тези отбори, след като претърпя две поражения от Барселона с резултати 1:2 и 0:4, а в първия мач с Ювентус отстъпи с 0:2 у дома. На 20 октомври в Киев, попаденията за „старата госпожа“ отбеляза Алваро Мората. Испанският нападател е в отлична форма и е вкарал пет гола в четири мача в ШЛ през този сезон, така че може да решите да го подкрепите на пазарите за голмайстори в Efbet.

 

Динамо Киев спечели последния си двубой – 2:0 срещу Ворскла Полтава в украинския шампионат. Отборът е непоследователен като има три победи и три загуби в последните си шест мача. Единственото реми в изминалите десет двубоя на отбора бе при визитата на Ференцварош (2:2) във втория кръг на груповата фаза на Шампионска лига. Но в предстоящото си гостуване надали тимът на Динамо Киев ще успее да спечели точки. Очакванията са Ювентус да запише лесен успех и е доста вероятно „бианконерите“ да спечелят с два или повече гола разлика.

 "Агенция Атлантик" ЕООД не носи отговорност за дейността на сайта, който е информационен относно дейността на сайтовете, организиращи хазартни игри, за съдържанието на сайта, за други сайтове чрез препратките, които съдържа и пр.

 
 

 

Новини