Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Емили Блънт и Дуейн Джонсън в "Круиз в джунглата"
Емили Блънт и Дуейн Джонсън в
Снимка: Форум Филм България
Емили Блънт и Дуейн Джонсън в "Круиз в джунглата" Понеделник, 14.10.2019 г., 14:10 ч. Актьорите тръгват по следите на древно проклятие в първия трейлър на приключенския филм

Крузиът не винаги представлява луксозно пътуване в безкрайните океани. И през 2020 година новата зрелищна продукция на "Дисни" ще ни го докаже с пълна сила. "Круиз в джунглата" е  и една от първите зрелищни атракции в него, отворила врати в далечната 1955 година. Зад тази привидно весела анотация обаче, стои изключително вълнуваща история, която ще ни накара да погледнем на приключенията в джунглата от една много, много по-различна страна.

Jungle-Cruise-Teaser-Posteraa.jpg

Още в първия трейлър на филма ставаме свидетели на истинска вихрушка от емоции и обрати, които се превръщат в спънка към заветната цел. А тя се намира дълбоко в негостоприемните дебри на дивата джунгла, към които решително се е отправила зашеметяващата Емили Блънт ("Мери Попинз се завръща", "Нито звук"). За да открие мистично дърво с лечебна сила, тя се нуждае от специален транспорт през бурните води на Амазония. Нейната героиня наема опитния капитан на кораб и екскурзовод Дуейн Джонсън ("Бързи и яростни: Хобс и Шоу"), за да я съпроводи бързо и безопасно, но всъщност двамата се озовават в безпощадния капан на джунглата. Смъртоносни влечуги, необикновени създания, мрак и неприятели, както и безброй други препятствия ще ги следват неотлъчно до самия край.

Режисьор на "Круиз в джунглата" е Жауме Колет-Сера, а сценарият е дело на Глен Фикара, Майкъл Грийн и Джон Рекуа. Във филма участват още Джеси Племънс, Джак Уайтхол, Пол Джиамати, Едгар Рамирез, Вероника Фалкон, Анди Наймън и други.

Лентата ще бъде по кината на 24 юли 2020г.

Коментари