The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Емили Блънт не харесва мъжкарските женски роли
Емили Блънт не харесва мъжкарските женски роли
Снимка: youtube screenshot
Емили Блънт не харесва мъжкарските женски роли Четвъртък, 17.11.2022 г., 08:45 ч. Премиерата на новият ѝ филм "Англичанинът" беше на 11 ноември

Емили Блънт изрази недоволството си от "мъжкарските женски роли", които се пишат в сценариите за актьорите. Тя сподели това в интервю за британския вестник „The Telegraph“. По време на интервюто Емили разказа за предпочитанията си към героини, които "крият тайна".

Когато отвори сценарий и прочете фразата "силни женски главни роли", Емили Блънт "веднага се отегчава" и казва, че тези героини често са "стоически" и че много време прекарват в това да се държат "невероятно твърдо" - нещо, на което тя не е голям фен. Тя каза, че предпочита да изиграе персонаж, който е спокоен отвън, но силен отвътре, като например героинята ѝ Корнелия Лок в "Англичанинът". Емили Блънт заяви, че героинята ѝ е "невинна, без да е наивна", което е пълна противоположност на онези персонажи, които се смятат за "силни женски главни роли", което е и една от причините, поради които тя очаква с нетърпение да изиграе този нов персонаж. Премиерата на "Англичанинът" в Amazon бе на 11 ноември.

 

Коментари