Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Emilia Clarke е най-очарователният коледен елф
Emilia Clarke е най-очарователният коледен елф
Emilia Clarke е най-очарователният коледен елф Четвъртък, 15.08.2019 г., 11:00 ч. Излезе първи трейлър на романтичната празнична комедия, вдъхновена от George Michael

Човек си дава сметка колко близо е зимният празничен сезон и че може би е време да се замисли за коледните подаръци, когато започнат да излизат първите трейлъри на коледни филми.

Един от водачите в списъка е "Миналата Коледа" (Last Christmas) - новата романтична комедия на режисьора на "Шаферки" Paul Feig, а в главните роли ще видим очарователната Emilia Clarke и неустомия Henry Golding.

Clarke играе ролята на циничната лондончанка Кейт, която работи като един от помощниците на Дядо Коледа в тематичен магазин, отворен през цялата година. Съдбата, или може би Добрият дух на Коледа, я среща с Том, благодарение на когото тя започва да си възвръща коледния дух и в когото постепенно се влюбва. Великата Emma Thompson, която е и сред авторите на сценария, участва в лентата като майката на Кейт (която изглежда има някакъв руски акцент във филма). Michelle Yeoh и Patti LuPone допълват актьорския състав.

"Миналата Коледа" ще излезе по кината през ноември, като саундтракът включва музиката на легендарния George Michael, включително заглавната песен "Last Christmas" и неиздавани негови песни.

Feig обясни, че филмът е вдъхновен от Michael и неговата благотворителна дейност за бездомните, а Thompson е започнала да пише сценария още докато певецът беше жив. Той почина точно на Коледа през 2016г.

Коментари