Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Ето как се казва третото дете на Enrique Iglesias
Ето как се казва третото дете на Enrique Iglesias
Снимка: instagram
Ето как се казва третото дете на Enrique Iglesias Петък, 06.03.2020 г., 09:30 ч. Момиченцето се роди преди няколко седмици

Enrique Iglesias разкри името, което с половинката му Anna Kournikova за избрали за новородената си дъщеря. В интервю пред сп. People латино звездата съобщи, че момиченцето се казва Mary, но двамата ще го наричат и Masha, което е руския вариант на името.

Само преди няколко седмици Enrique и Anna обявиха раждането на третото си дете. Mary се появи на бял свят на 30-и януари, малко повече от две години след раждането на първите две деца на двойката - близнаците Nicholas и Lucy.

Изпълнителят на "Bailando" заяви преди време, че бащинството не е променило музиката му, но е променило много аспекти от личния му живот, като броя на хората в къщата му.

Enrique призна, че е бил притеснен как близнаците ще реагират на появата на нов член от семейството, но за щастие те приели много спокойно и с радост ситуацията. Освен три деца певецът и бившата тенис звезда имат и две кучета, заради което в дома им бил истински хаос.

Вчера стана ясно, че освен с грижи за новата си дъщеря, певецът ще продължи усилено да се занимава и с музика. Той ще направи специално съвмсетно турне с колегата си Ricky Martin през есента.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

01.30.2020

Публикация, споделена от Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) на

Коментари