The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Eva Longoria получи звезда на Алеята на славата
Eva Longoria получи звезда на Алеята на славата
Eva Longoria получи звезда на Алеята на славата Вторник, 17.04.2018 г., 10:15 ч. Актрисата стана известна с участието си в сериала "Отчаяни съпруги"

Холивудската актриса Eva Longoria, известна с ролята си на Габриел Солис в сериала "Отчаяни съпруги", получи своя звезда на Алеята на славата. Тя е убедена, че "всеки път, когато испаноезичен получи награда, това е победа за цялата общност".
 
"За малцинствата е важно да бъдат представени. Всеки път, когато латиноамериканец спечели звезда на Алеята на славата, това е нова победа за общността", заяви 43-годишната актриса, която е родена в Тексас и е с мексикански корени.

Longoria е не само актриса, но и продуцент, режисьор и сценарист. Тя се яви на церемонията за получаване на своята звезда, заедно със съпруга си - мексиканския милионер Jose Baston и други знаменитости като пуерториканския певец Ricky Martin и Felicity Huffman, с която играе в "Отчаяни съпруги".

"Много важно за мен е да съм тук и хората да си казват, когато виждат звездата ми "Можеш да постигнеш това, стига да работиш много", каза Longoria, която представя и новия си филм "Overboard". В него тя играе заедно с Anna Faris, която също присъстваше на церемонията.

Longoria е бременна с първото си дете.

Коментари