Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Фенове организират виртуален празник на „Междузвездни войни“
Фенове организират виртуален празник на „Междузвездни войни“
Снимка: YouTube
Фенове организират виртуален празник на „Междузвездни войни“ Събота, 02.05.2020 г., 08:50 ч. Всички тези събития ще могат да бъдат проследени в каналите на ReedPop в Туитър и Фейсбук, както и в профилите на нюйоркския Comic Con.

Коронавирусът няма да спре традиционните празници, посветени на „Междузвездни войни“. И тази година феновете ще отдадат почит на Силата, като това ще се случи още следващата седмица – на 4 и 5 май. Предвид ограничителните мерки, свързани с превенцията на разпространението на COVID-19, празничните възгласи ще са виртуални.

Организаторите от ReedPop, които стоят и зад нюйоркският Comic Con, ще дадат трибуна на зрителите да гледат съвместно продукции от франчайза, сред които епизоди на поредиците „Бунтовници“ и „Войните на клонираните“, както и последният филм от настоящата триложия „Възходът на Скайуокър“. Ще бъдат проведени и сесии за въпроси и отговори със сценаристи, работили върху „Междузвездни войни“.

Всички тези събития ще могат да бъдат проследени в каналите на ReedPop в Туитър и Фейсбук, както и в профилите на нюйоркския Comic Con.

Междувременно към момента не се знае дали ще се стигне до отлагане и на „живото“ празнуване на „Междузвездни войни“, което е заложено за края на месец август.

Коментари