Феновете се вълнуват: Taylor Swift обяви турне

Последните концерти на звездата бяха през 2018 г.

01 ноември 2022
social
Снимка от Instagram

Часове след като окупира всички 10 места в топ 10 на Billboard Hot 100 Taylor Swift обяви поредната вълнуваща новина за феновете. През новата година тя ще стартира голямо турне, "The Eras Tour", което ще представлява пътуване във всички музикални периоди в кариерата ѝ. Засега са насрочени 26 дати в САЩ в периода март-август следващата година, но звездата обеща, че възможно най-скоро ще съобщи и дати за концерти по целия свят. Сред гостуващите изпълнители за американската обиколка са Paramore, Phoebe Bridgers и HAIM. 

Последното турне на Taylor беше през 2018 г. за албума “Reputation”. Тогава гости бяха звезди като Charli XCX и Camila Cabello. Това беше най-печелившото турне на певицата през въпросната година. 

Световната обиколка за представяне на албума на певицата “Lover” през 2020 г. беше отменена заради пандемията.  

От последното си турне досега Swift е издала четири албума и два презаписани музикални проекта - “Lover”, “Folklore”, “Evermore”, “Midnights” и “Fearless (Taylor’s Version) и “Red (Taylor’s Version), в които има и допълнителни песни. Общо е издала 90 нови трака, без да се броят колаборациите ѝ с други нейни колеги, като Haim и Big Red Machine.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Taylor Swift (@taylorswift)

Новини