Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Франки Мюниц от „Малкълм“ се ожени
Франки Мюниц от „Малкълм“ се ожени
Франки Мюниц от „Малкълм“ се ожени Събота, 29.02.2020 г., 09:22 ч. Двамата положиха подписите си за сключването на брак още през октомври.

Франки Мюниц, който доби световна популярност като Малкълм от едноименния ситком се врече във вечна вярност на половинката си Пейдж Прайс.

Двамата положиха подписите си за сключването на брак още през октомври. Само преди броени дни обаче вдигнаха пищна сватба, с която отбелязаха и четвъртата годишнина, откакто се познават.

Всеки един момент от този ден беше перфектен. От мига, в който се събудихме заедно и подскачахме на леглото до помагането с организирането на самата сватба и вървенето към олтара, хванати ръка за ръка пред най-близките ни приятели и семействата ни, коментира Мюниц пред сп. People.

Той призна, че не е вярвал на хората, които повтарят, че сватбата бележи най-хубавият ден в живота му, но вече е променил мнението си.

Екранният Малкълм и Прайс се сгодиха в края на 2018 г. „Ти си повече от мечта за мен. Учиш ме всеки ден, правиш ми комплименти, когато изглеждам най-лошо, провокираш ме и си до мен, когато видя първите знаци, че мога да се проваля. Обичам всяка част от теб и те оценявам повече с всеки изминал ден“, написа тогава в социалните мрежи булката.

Коментари